ALEA WELLNESS

FRANSK MAGI


Fransk Magi er til dig, som ønsker en behandlingspakke med fokus på skønhed samt velvære. Den indeholder fod detox, anti-age ansigtsbehandling samt ansigtsmassage.


Fod detox begynder med et fodbad med fodsalt blandet med velduftende samt nærende urter, hvorefter vi pakker dine føder ind i dødhavsmudder eller Rasul (marrokkansk sæbeler) efter eget ønske. Derefter får du en fodpeeling med frugtessens eller blomsterekstrakt, og det hele afsluttes med en fugtgivende fodcreme. 


En anti-age ansigtsbehandling hos os består af en grundig afrensning, peeling, øjenkompres, maske, dybderens samt fugtgivende dagcreme. Vores produkter er økologiske og 100 % naturlige baseret. Det er vigtigt for os, at du opnår det bedste resultat, og du har derfor mulighed for at vælge den creme, som passer til netop din hudtype:


  • Aqua lift for tør og moden hud.
  • Silkesoft for sart hud. 
  • Purity for blandet og fedtet hud.


Foruden de to ovenstående giver vi dig også en ansigtsmassage, som stimulerer nervesystemet og kan derved genoprette energien samt mindske rynkerne i dit ansigt. Dertil kan det afhjælpe mod eventuelle kæbegener og hovedpine. 


70 min: 950 kr.

man-ons tilbud: 790 kr.


ALEA

WELLNESS


Selvstændig virksomhed med lokation på Griffen Spa Hotel siden 2017.

Åbningstider


Man - Søn: 09:00 - 18:00

(også åbent på helligdage)Find os


Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne, DK

Email: info@aleawellness.dk

Tlf: (+45) 4236 8883

© Copyright. All Rights Reserved.