ALEA WELLNESS

SPECIAL MASSAGE


Kunne du tænke dig en massage lidt ud over det sædvanlige, så er du kommet til det rette sted. Som nogle af de eneste på Bornholm, tilbyder vi dig muligheden for at opleve en traditionel japansk Zen Shiatsu. Du kan i stedet også vælge at blive masseret med varme silkebløde lavasten, som er en massageform kaldet Hot Stone. Kig vores liste over special massager igennem, og se om du ikke kan lade dig inspirere.

PRISLISTE

man-ons:

790 kr.

HOT STONE

70 minutter


Stenmassage er en pragtfuld oplevelse for krop og sjæl. Vi veksler massagen mellem varme silkebløde lavesten og vores hænder. Varmen fra stenene er med til at få musklerne til at spænde af i dybden, øge blodcirkulationen samt styrke kroppens udrensningsprocess. 

tors-søn:

949 kr.

RELAX FOD OG BEN MASSAGE

25 minutter eller 50 minutter


En dejlig massage for trætte fødder og ben, hvor vi kombinerer trykpunktsmassage sammen med blide strøg. Behandlingen øger blodcirkulationen, forbedrer bevægelsesfrihed i både muskler og led samt giver den optimale velvære. 

man-ons:

349 kr. | 590 kr

tors-søn:

420 kr. | 690 kr

man-ons:

597 kr.

ZEN SHIATSU

55 minutter


Zen Shiatsu er basseret på traditionel japansk læge-kusnt og foregår påklædt med løst siddende tøj. Der anvendes blide og faste tryk med hænder og tommelfingre samt enkelte stræk. Der er tale om en særdeles afstressende, men unik massageform, som er med til at give en bedre kontakt mellem kroppen og psyken.    

tors-søn:

749 kr.

man-ons:

349 kr.

RELAX HOVEDBUNDSMASSAGE

25 minutter


Denne massage reducerer spændingerne i nakke, mindsker hovedpine og er samtidig yderst beroligende. 

tors-søn:

420 kr.

ALEA

WELLNESS


Selvstændig virksomhed med lokation på Griffen Spa Hotel siden 2017.

Åbningstider


Man - Søn: 09:00 - 18:00

(også åbent på helligdage)Find os


Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne, DK

Email: info@aleawellness.dk

Tlf: (+45) 4236 8883

© Copyright. All Rights Reserved.