ALEA WELLNESS

PRINSESSE DELUXEVi har sammensat denne behandlingspakke til dig, som ønsker at genoprette kroppens balance og ro samt lade din hud opleve sand selvforkælelse. Behandlingen består af fod detox samt enten ansigtskur eller anti-age behandling efter eget ønske. Derudover er der inkluderet Zen Shiatsu i denne wellness behandling


Fod detox begynder med et fodbad med fodsalt blandet med velduftende samt nærende urter, hvorefter vi pakker dine føder ind i dødhavsmudder eller Rasul (marrokkansk sæbeler) efter eget ønske. Derefter får du en fodpeeling med frugtessens eller blomsterekstrakt, og det hele afsluttes med en fugtgivende fodcreme. 


Med denne behandling har du mulighed for at vælge mellem en ansigtskur eller en anti-age ansigtsbehandling.

Både en ansigtskur samt anti-age ansigtsbehandling hos os består af en grundig afrensning, peeling, øjenkompres, maske, dybderens samt fugtgivende dagcreme. Forskellen ligger i hvilke produkter vi anvender under selve behandlingen. Ved en ansigtskur lægger vi vægt på at tilfører huden næring og fugtighed samt genoprette dens naturlige glød. I forbindelse med en anti-age ansigtsbehandling anvender vi derimod produkter, som har en opstrammende virkning og fornyer huden i dybden samt øger dens naturlige evne til gennopbygning. Samtlige af vores produkter er økologiske og 100 % naturlige baseret. Det er vigtigt for os, at du opnår det bedste resultat, og du har derfor mulighed for at vælge den creme, som passer til netop din hudtype:


  • Aqua lift for tør og moden hud.
  • Silkesoft for sart hud. 
  • Purity for blandet og fedtet hud.


Zen Shiatsu bliver ofte betegnet som terapeutisk Shitasu massage på dansk. I stedet for klassisk massage, anvender terapeuten imidlertid rytmiske, varierede tryk på bestemte punkter på kroppen. På japansk betyder Shiatsu "fingertryk". Behandlingen foregår påklædt og benytter præcise teknikker, som er med til at genoprette balance og ro i kroppen. 80 min: 1.170 kr.

man-ons tilbud: 990 kr.


ALEA

WELLNESS


Selvstændig virksomhed med lokation på Griffen Spa Hotel siden 2017.

Åbningstider


Man - Søn: 09:00 - 18:00

(også åbent på helligdage)Find os


Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne, DK

Email: info@aleawellness.dk

Tlf: (+45) 4236 8883

© Copyright. All Rights Reserved.