ALEA WELLNESS

PRINS DELIGHT


Det er ikke kun vores kvindelige kunder, som har brug for ren afslapning og selvforkælelse i ny og næ. Vi har også en del mandlige kunder, og har derfor designet nogle specielle velværepakker for mænd.  Prins Delight indeholder en Hamam (tyrkisk bad) behandling, Zen Shiatsu og en skøn fodmassage. Som en del af denne pakke, får du muligheden for at opleve Hamam, en behagelig, rensende samt sanselig wellness behandling. På en dejlig opvarmet "rokkesten" lavet af Bornholmsk granit, bliver kroppen skrubbet med Kessa handsker og sortsæbe for derefter at blive indpakket med sæbeskum.  


Selvom Zen Shiatsu ofte bliver betegnet som terapeutisk Shitasu massage på dansk, anvender terapeuten rytmiske, varierede tryk på bestemte punkter på kroppen i stedet for klassisk massage. På japansk betyder Shiatsu "fingertryk". Behandlingen foregår påklædt og benytter præcise teknikker, som er med til at genoprette balance og ro i kroppen. 


Foruden de to ovenstående wellness behandlinger, får du også en fodmassage inklusiv i pakken. Dette er en massageform, som er dejlig for trætte og ømme fødder, hvor vi kombinerer trykpunktsmassage sammen med blide strøg. Behandlingen øger blodcirklulationen, forbedrer bevægelsesfrihed i både muskler og led samt giver den optimale velvære. 

80 min: 1.170 kr.

man-ons tilbud: 990 kr.


ALEA

WELLNESS


Selvstændig virksomhed med lokation på Griffen Spa Hotel siden 2017.

Åbningstider


Man - Søn: 09:00 - 18:00

(også åbent på helligdage)Find os


Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne, DK

Email: info@aleawellness.dk

Tlf: (+45) 4236 8883

© Copyright. All Rights Reserved.