ALEA WELLNESS

KONGE DELIGHT


Det er en fordom, at wellness behandlinger ikke også godt kan være for mænd. Ønsker du at føle dig, som en konge for en dag, så er denne behandling lige noget for dig. Vi gør det til en sand oplevelse af afstresselse og velbehag, og glæder os til at forkæle dig med en Hamam (tyrkisk bad) behandling, fod og ben massage samt hovedbundsmassage.


Måden hvorpå en Hamam behandling foregår kan variere fra sted til sted, men hos os får du en behagelig, rensende samt sanselig velværebehandling. Denne finder sted på verdens eneste rokkelige granitmassagebænk, som bliver opvarmet. Kroppen skrubbes med Kessa handsker og sortsæbe for derefter at blive indpakket med sæbeskum.  


Som en del af pakken får du også fod og ben massage. Dette er en massageform, som er dejlig for trætte fødder og ben, hvor vi kombinerer trykpunktsmassage sammen med blide strøg. Behandlingen øger blodcirklulationen, forbedrer bevægelsesfrihed i både muskler og led samt giver den optimale velvære.  


Derudover bliver du givet en hovedbundsmassage, som ikke alene er yderst afslappende, men samtidig også reducerer spændingerne i nakke og mindsker eventuel hovedpine. 


80 min: 1.170 kr.

man-ons tilbud: 990 kr.


ALEA

WELLNESS


Selvstændig virksomhed med lokation på Griffen Spa Hotel siden 2017.

Åbningstider


Man - Søn: 09:00 - 18:00

(også åbent på helligdage)Find os


Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne, DK

Email: info@aleawellness.dk

Tlf: (+45) 4236 8883

© Copyright. All Rights Reserved.