ALEA WELLNESS

ANTI-AGE (KROP)


Oplev naturlige anti-age behandlinger uden kirugi. Igennem mange års erfaring har vi nøje udvalgt de behandlingsformer, som vi har bedst erfaring med, minimerer hudens ældnings-process, genopretter gløden samt bibeholder hudens spændstighed. Vi har derfor mulighed for at tilbyde dig behandlinger, som kan føres helt tilbage til Kleopatras tid, samt andre former for eksklusiv wellness.

PRISLISTE

HAMAM

25 minutter (kun én person ad gangen)


På en dejlig opvarmet "Rokkesten" lavet af Bornholmsk granit, bliver kroppen skrubbet med Kessa handsker og sortsæbe for derefter at blive pakket ind i sæbeskum. 

man-ons:

397 kr.

tors-søn:

470 kr.

KROPSPEELING

25 minutter


En vidunderlig kropspeeling som efterlade huden blød og giver den en ekstra udstråling. Du kan vælge mellem frugt ekstrakt, chokolade eller kaffe som effektivt fjerner døde hudceller og samtidig tilfører huden mineraler, antioxidanter og vitaminer.

man-ons:

397 kr.

tors-søn:

470 kr.

LUKSUS MUDDERINDPAKNING

25 minutter (kun én person ad gangen)


På verdens eneste rokkelige granitmassagebænk, får du en kropsindpakning med dødhavsmudder eller Rasul efter eget ønske. Foruden at være særdeles afslappende, er denne form for behandling desuden god til at øge blodcirkulationen og få kroppen til at frigøre affaldsstoffer. Dette er med til at få huden til at se friskere og mere strålende ud.  

man-ons:

397 kr.

tors-søn:

470 kr.

FOD DETOX

25 minutter


Behandlingen begynder med et fodbad med fodsalt blandet med urter, derefter får du en luksus fodindpakning, en fodpeeling med frugtessens eller blomsterekstrakt. Det hele afsluttes med en fugtgivende fodcreme. 

man-ons:

397 kr.

tors-søn:

470 kr.

ALEA

WELLNESS


Selvstændig virksomhed med lokation på Griffen Spa Hotel siden 2017.

Åbningstider


Man - Søn: 09:00 - 18:00

(også åbent på helligdage)Find os


Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne, DK

Email: info@aleawellness.dk

Tlf: (+45) 4236 8883

© Copyright. All Rights Reserved.