ALEA WELLNESS

OM OS

VELKOMMEN TIL ALEA WELLNESS

Bornholmsk wellnesscenter


Alea Wellness startede samarbejde med Griffen Spa Hotel tilbage i år 2017 med henblik på at blive et enestående wellnesscenter på Bornholm. Vores mål er at give dig en fredelig, afslappende oplevelse fra det øjeblik du ankommer. Vi har nøje udvalgt velværebehandlinger, der kombinerer østlig og vestlig helbredende kunst samt det bedste af klassiske massage- og skønhedsbehandlinger. Det er vigtigt for os, at skabe et rum af eksklusiv selvforkælelse for vores kunder, som skal være med til at gøre det til en uforglemmelig rejse. 


I nærmere fremtid efterstræber vi på at udvikle vores egne pleje- samt skønhedsprodukter, som skal have fokus på vores kunders behov og ønsker. Der kommer til at blive lagt stor vægt på kvalitetssikring af produktet, som udelukkende bliver fremstillet på naturlige ingredienser, men samtidig skal være med til at gavne og pleje kroppen eller ansigtet. 


"Jeg elsker at hjælpe folk til at opnå en bedre livskvalitet gennem behandling og velvære."

Aleas Historie

Alea er født i Paris i 1963. Sammen med sin familie kom hun til Danmark i en alder af 15 år. Hun har boet på Bornholm lige siden. Som ung var Alea allerede særdeles interesseret i at give massage til sin familie samt at lave sine egne skønhedsprodukter med naturlige og rene ingredienser. I 2004 valgte Alea at tage massør uddannelsen og startede efterfølgende egen klinik i Sankt Mortensgade i Rønne. Hun har løbende taget videreuddannelser indenfor massage, heriblandt Zen Shiatsu, Hamam (tyrkisk bad), Ayurveda ansigtsmassage m.m.


I  2014 begyndte hun at arbejde for Falck Healthcare, hvor hun arbejdede som behandler i fire år. Efterfølgende fik hun muligheden for at udvide sin virksomhed gennem et samarbejde med Griffen Spa Hotel. Det er indtil videre blevet til tre ansatte, som alle er med til at gavne udviklingen for Alea Wellness og dets koncept om at tilbyde kunderne velvære i særklasse.

ALEA

WELLNESS


Selvstændig virksomhed med lokation på Griffen Spa Hotel siden 2017.

Åbningstider


Man - Søn: 09:00 - 18:00

(også åbent på helligdage)Find os


Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne, DK

Email: info@aleawellness.dk

Tlf: (+45) 4236 8883

© Copyright. All Rights Reserved.